top of page

MED LIVET SOM INNSATS?

Kodalveien

Kodalveien går fra Nattvaldkrysset og helt opp til Andebu sentrum. Det er 25,4 kilometer lang med fare for livet rundt hver sving. Her vil Sandefjord FrP stå på for å få en tryggere vei.


Risiko sport?

Det finnes ikke en veiskulder langs denne meget trafikkerte veien, og kun sykkelsti forbi Kodal sentrum, og et lite stykke før Andebu sentrum. Det vil si at alle som ferdes langs denne veien, enten du kjører på 4 hjul, 2 hjul, syklist eller fotgjenger, utøver du en risikosport. Det har vært dødsulykke hvor en gående ble påkjørt og livet sto ikke til å redde.


Det har vært mange utforkjøringer, både biler og motorsykler.

Syklister utsettes for fare ved at de ikke kan legge seg ut til siden når det kommer biler. Og motorsyklister må passe seg, slik at dekkene ikke går utenfor den hvite stripen, for der er det kun litt grus og så er det rett ut i periferien. Det er ikke riktig når du vil lufte hunden din, at du må gå langs veien med risiko for ditt eget liv og helse både for deg og den firbeinte. Dette er ikke godt nok for oss i Sandefjord FrP.


Tungtrafikk

Det er mye tungtrafikk oppover Kodalveien, både til Hasås sag og andre bedrifter innover i Kodal og Andebu.

Derfor mener vi i Sandefjord FrP at det må lages ny vei fra Tassbekk. En vei som er beregnet på denne tunge trafikken med lastebiler og trailere. Kodalveien er ikke laget for slik tung trafikk.


Veien må utbedres snarest

Nå er det nesten som å se «bestemors lappeteppe» langs hele Kodalveien. Det er utbedringer omtrent hver tredje eller fjerde meter, kanskje noe overdrevent, men slik føles det når man kjører denne veien. Flott at fylket «reparerer» noe, men det er ikke nok. For ikke å snakke om telehiv, sprukken asfalt osv.Nå er det Kodalveien sin tur.

Vi lokalpolitikere i Sandefjord vil også være med på å få satt denne veien på kartet. Vi vil øke omtalen rundt veien, sørge for at flere fylkes politikere ser hvor viktig det er å få utbedret denne farlige veien som brukes av så mange.

Vi gjør dette for det er våre innbyggere, som hovedsakelig er de som utsettes for risiko ved å benytte denne lange veistrekningen.Sandefjord FrP setter sine innbyggeres trygghet høyt.

Vi mener beboere opp til Kodal og videre opp til Andebu har krav på det.


Stem derfor på FrP både i Sandefjord og i fylkesvalget.

54 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page