top of page

Kaken deres har en bismak SV!

Vi kunne lese i et innlegg fra flere listekandidater fra SV Sandefjord i SB den 10 august at de mener det er FrP og Høyre som er skyld i fattigdommen her i Sandefjord. At det det er mulig å ta så feil SV!


Kandidatene fra SV nevner det egentlig selv, hvem som har noe av skylden ved å komme med påstander om at fattigdommen i Sandefjord har gått opp de siste årene. Den perioden som nevnes er det faktisk dagens regjering som har styrt med støtte fra nettopp SV. Å det er nettopp i den perioden som mennesker i Sandefjord og resten av landet har fått dårligere råd.


Så det sier seg egentlig selv at det er regjeringens politikk med støtte fra SV på riksplan som har mye av skylden for at fattigdommen både i Sandefjord og resten av landet øker.

Og så lurer jeg på hvordan SV har tenkt å finansiere de tiltakene som de foreslår skal hjelpe mot fattigdom lokalt? Jeg regner med at det er eiendomsskatt dere vil innføre i Sandefjord kommune for å finansiere disse tiltakene, slik det det står i deres program og som dere tidligere har fremmet forslag om.


Vil ikke innføring av eiendomsskatt føre til at Sandefjord sin befolkning får dårligere råd?

Selvsagt skal ikke SV få hele skylden for at det er økt fattigdom i Sandefjord da dem ikke sitter i regjering. Men når man kommer med påstand om at dem som styrer i Sandefjord i dag har mye av skylden, så burde man kanskje se seg selv i speilet å tenke på at den politikken som SV vil føre lokalt vil bidra til økt fattigdom med tanke på innføring av bompenger og eiendomsskatt.


Godt valg

71 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page