top of page

God sommer Sandefjord.

Igjen har dagene blitt kortere, og sommeren går mot høst. Den 11. september, om rundt 70 dager har vi, for mange, et viktig kommune- og fylkestingsvalg.


Vi har opplevd en fantastisk St.Hans helg med drømmevær i kommunen vår, og med en verdig markering av byens fødselsdag og fylte 178 år. Byen er ikke gammel, men allikevel fremstår nå byen og kommunen som den største i det nye fylket, Vestfold, som trer i kraft 1. januar 2024. Det har vært hyggelig å la innbyggere i Andebu og deler av Stokke bli en del av kommunen.


Byen med omliggende oppland går mange oppgaver i møte framover. Vekst i antall innbyggere og ikke minst arbeidsplasser er viktig for at velferdssamfunnet vi lever i fortsatt skal fungere best mulig for alle Sandefjordinger også i kommende generasjoner. Derfor er det viktig for styrende folkevalgte å se fremover.

Det blir komplisert å finne de gode løsningene.

Dyrket- og dyrkbar mark er mer eller mindre fredet som områder for annet enn landbruk. Mange er negative til å bygge høyt, og mange ønsker ikke boligfortetting i sitt nærområde. Mange ønsker heller ikke endringer i bestående struktur, det være seg skole eller byutvikling.


Økonomisk varsles det tøffere tider framover. Lovpålagte oppgaver og finansiering av disse står i kø. Økt bemanning i våre omsorgsboliger og sykehjem økt og tilpasset dekning i barnehager og ikke minst økt innsats for å hindre vold og uønskede hendelser i våre skoler, samtidig som presset øker på økt bosetting av flyktninger. Her må det nok bli noen tøffe og upopulære prioriteringer.


Når du som velger, enten du forhåndsstemmer eller benytter valgdagen den 11. september så er det nettopp din frihet til å velge dem du mener er best i stand til, og har best forutsetninger, til å gjøre kommunen til en av de beste å bo i.

Vi i Sandefjord FrP er innstilt på å få til de beste løsningene uavhengig av utfordringer vi måtte møte. Vi vil opptre både ekte, handlekraftige og trygge på av vi vil gi våre innbyggere den beste løsningen på de utfordringer vi står overfor.

Uansett om du har tillit til oss eller ei, demokratiet vårt fortjener at du bruker stemmeretten.


I alle fall, vi ønsker deg en riktig god sommer, og at du får det beste ut av ferien, enten hjemme, eller på ditt foretrukne feriested. GOD SOMMER!


Vidar Andersen

Lokallagsleder og listekandidat,

Sandefjord FrP


Foto: Liv Inger Monsen

57 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page