top of page

7-6 mot en pils i sola!

Sandefjord Minigolf og Cafe AS som holder til ved hesteskoen, har søkt om muligheten til å utvide tilbudet om servering av øl/vin fra kl 18.00 til kl 12.00, altså tidligere på dagen. Den søknaden falt i hovedutvalg for helse, sosial og omsorg. Da løftet FrP saken til formannskapet og fremmet følgende forslag i formannskapets møte:


1. Søknad om endret vilkår for skjenkebevillingen godkjennes som en prøveordning.

2. Vilkår for skjenkebevillingen vil bli vurdert på nytt i arbeidet med alkoholpolitisk handlingsplan for perioden 2024-2028.


Gruppeleder Cathrine Andersen argumenterte for hvorfor FrP ønsket å si JA til søknaden. Dette stedet har ingen opplevelser med fyll, men mer at folk nyter en kald sommerpils. Det er ferietid, sommer og vi har god tillit til at folk flest tar godt vare på sine barn. Det skjenkes på andre steder i sentrum som torvet, Thor Dahls gate og ved brygga i Sandefjord. Disse stedene har også lekeapparater for barn, men der er det visst greit at folk tar seg en øl.

Vi i FrP kaller det forskjellsbehandling.


Det var ingen andre partier som tegnet seg til debatten, saken gikk rett til votering.

Forslaget fremmet av FrP falt 6 mot 7 stemmer. Det var kun FrP, Høyre og Sp sin ene av to representanter som stemte for.

105 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page