top of page

2024 - Hvorfor ikke nÄ?

Regjeringen kom i dag med et formelt forslag om Ä opplÞse Vestfold og Telemark, sÄnn sett en gledens dag. Det som legger en betydelig demper pÄ gleden er tidspunktet. Er dette en sÄ omfattende prosess at man fÞrst kan gjennomfÞre i 2024?


Konsekvensen mÄ jo medfÞre en "limbotilstand" i Fylkeskommunens arbeid og planlegging? De vil med stor sannsynlighet stoppe/utsette planlagte tiltak, samt nedskalere et foroverlent tjenestetilbud til et minimum. Hvilke incentiver vil Fylkeskommunen ha i 2023 til Ä gjÞre noe som helst? Dersom man mener at denne prosessen er sÄ krevende, vil vel det i praksis gjÞre Fylkeskommunen handlingslammet det neste halvannet Är?


Vi i FrP skulle aller helst sett at hele forvaltningsnivÄet som Fylkeskommunen representerer ble avviklet, men frem til det skjer sÄ mÄ vi kunne forvente at Fylkeskommunen er effektive, ogsÄ nÄr det kommer til prosessen med Ä opplÞse Vestfold og Telemark.

Hvorfor skal man vente sÄ lenge pÄ noe som er en Þnsket og vedtatt handling? Det er da ingen argumentasjon for Ä ikke sette i gang denne reverseringen nÄ? Hva venter vi pÄ?


Er det noe denne regjeringen har bevist sÄ er det at de er best pÄ det Ä reversere alle de gode tiltakene det forrige flertallet innfÞrte.

Vi ser dessverre det samme av Senterpartiet ogsÄ her lokalt i Sandefjord, og erfaringer viser at omkamper sjeldent kommer innbyggerne til gode. Det skaper usikkerhet og lite forutsigbarhet for de som Þnsker Ä etablere seg. Ei heller skaper det den tryggheten og friheten som i fÞrste rekke ivaretar innbyggernes interesser.


Hva er viktigst - omkamp eller handlekraft?

13 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page