top of page

Vi vil forlenge campingsesongen

Sommeren nærmer seg, og snart står campingturistene i kø foran våre campingplasser.

1. mai er en merkedag for de som ønsker å campe i Sandefjord, med lange køer ved Langeby, Vøra, Granholmen og flere.


Sandefjord FrP ønsker at campingplassene kan tillates en lengere sesong, vi ser for oss en sesong fra 1. april, eventuelt påskeferien til høstferien er over, rundt midten av oktober. Det vil gi folk mulighet til å tilbringe både påskeferien og høstferien på våre campingplasser og bedre inntektsgrunnlaget for dem som driver campingplassene i kommunen. Men også for at kommunens innbyggere og campingturister skal kunne besøke Sandefjord og benytte seg av det vår flotte by har å by på. De aller fleste av campingplassene ligger på kommunal grunn, men vi er også positive til at det kan etableres helårscamping på privat grunn, dersom noen har mulighet til det.


Som så mange andre nordmenn er jeg oppvokst med camping. Fra jeg var ei lita jente var campingvognen en stor del av oppveksten min. Jeg har mange flott minner fra ulike steder i landet vårt.

Da mine foreldre ble litt eldre, ønsket de seg en fast plass å kunne dra til. Hytte var ikke noe alternativt, da campingen og dets sosiale kultur var noe vi likte og trivdes med. Larvik og Stretre ble stedet hvor valget falt. Her kunne campingvognen stå hele året.

Det er synd at det i Sandefjord ikke kan tilbys samme mulighet


Dette er en stor gruppe, en stor gruppe mennesker som vil tilføre byen vår en inntektskilde i form av økt handel og interesse for Sandefjord. Campingturisme gir økt bruk av vårt flotte sentrum som igjen generer til økt interesse for nye butikker til Sandefjord. Kanskje økt næringsliv for hele byen vår. Utelivet vil også nyttiggjøre seg av økt turisme. Får vi til en utvidelse så vil det kunne gi større aktivitet i sentrum også i påsken og høstferien.


Sandefjord FrP har i alle år jobbet for at campingplassene i Sandefjord skal få utvide tilbudet sitt. Dette ved at plattingene til forteltene for de faste kundene skal få ligge over til neste sesong, noe det ikke var flertall for. Det er dessverre liten politisk vilje til å utvide campingsesongen i Sandefjord.


Sandefjord FrP ser på reiselivet og turismen til Sandefjord som særdeles viktig for kommunen. De impulser et aktivt reiseliv gir vil være med på å utvikle kommunen. Campingplassene er viktige partnere for å sikre et godt besøk til kommunen. Sandefjord FrP er av den oppfatning at disse må ha stabile og gode vilkår, på lik linje som all annen form for turistfremmede steder

138 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page