top of page

Folk sliter

Flere sliter med økonomien og nå kjenner jeg folk som avslutter forsikringer for å betale utgifter. Vi kjenner alle utgiftene på kroppen og lommeboka.

Livsforsikringen kan være den første som blir avsluttet.

Jeg personlig har opplevd en ulykke med min sønn og vet hvor tøft det er med NAV og å få den hjelpen man trenger til rehabilitering for å komme tilbake igjen.

Det kan bli store utgifter å gjøre om sin bolig hvis man trenger rullestol.


Når det gjelder rehabilitering og habilitering så vil Fremskrittspartiet rettighetsfeste denne hjelpen. Personer tenker det vil ikke skje meg og tror at dette vil de ikke få bruk for.

En ulykke er en ting men du kan bli rammet av en alvorlig sykdom eller at man blir permittert.

De mister tryggheten noe som skremmer meg.


Det ser ikke ut som regjeringen forstår hva de gjør mot folk, hvor store ringvirkninger dette gjør i andre saker når folk ikke har penger nok til og leve verdige liv i Norge.


Jeg anbefaler dere å sette dere inn i Fremskrittspartiets politikk og se hvilke viktig saker de jobber for, Sandefjord FrP har nå vedtatt sitt nye lokalvalgsprogram som også viser hva man skal jobbe for i Sandefjord. Fremskrittspartiet har fremmet mange forslag med forsøk på å redusere folks utgifter, en av dem er makspris på strøm. Vil du at FrP skal få gjennomført sin politikk, ja da må du stemme FrP

Fremskrittspartiet setter friheten og tryggheten meget høyt.

177 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page