top of page

Vil du bli med på laget?

Sandefjord FrP

17. jun. 2022

Det er kommunevalg i september 2023, prosessen for å bygge laget begynner nå. Kunne du tenke deg å bli med på å påvirke og bidra til at Sandefjord blir et enda bedre sted å bo?

Vi ønsker å bygge et lag som stiller seg bak ideologien som Fremskrittspartiet er bygget på, Fremskrittspartiets ideologiske grunnlag, liberalismen, tar utgangspunkt i at folk selv er bedre i stand enn politikerne til å bestemme hva som er best for seg og sine. Vi tror ikke at formynderi og politisk overstyring er egnet til å skape velstand eller lykke for enkelt- mennesket. Ettersom ethvert menneske er unikt, kan man ikke finne én fellesskapsløsning som passer alle. Vi ønsker derfor mer individuell frihet og ansvar for enkeltmennesket.


Vi skal nå også i gang med lokalvalgs- programmet for Sandefjord 2023-2027, så blir du med nå, så har du mulighet til å påvirke programmet for neste periode også.


Vi skjønner at det kan virke skremmende, spennende og at det dukker opp mange spørsmål.

Men ta gjerne en uforpliktende prat med oss, eller send oss en epost om du har spørsmål.


Lokalpolitikken i Sandefjord handler om skoler, helse, vei, asfalt, fritid, kultur, idrett, byggesaker, sentrums og næringsutvikling og mye mye mer. Så noe kan kanskje være av interesse.


Vi håper å høre fra deg om du er ung, midt i mellom eller godt opp i årene :)

bottom of page