top of page

Vervekampanje

Sandefjord FrP

12. apr. 2024

FrP-laget er alltid på utkikk etter nye medlemmer som kan være med å spre budskapet. Du trenger ikke stå på en talerstol og snakke som en politiker om du ikke har lyst. Det er opp til deg hvor aktiv du vil være og hva du vil bidra med.

Sandefjord FrP kjemper for at folk flest skal få en enklere hverdag. Vi har fått store og små gjennomslag i politiske saker, men fortsatt er det mange små og store kamper som må kjempes for å gi folk større frihet, bedre helse- og omsorgstjenester, lave avgifter, en god skole, en ansvarlig integrering og trygghet for innbyggere. Du kan bidra i denne kampen.


Som medlem hos oss så vil du få tilbud om møter med ulike tema, skolering, sosiale aktiviteter og være med å påvirke valg av tillitsvalgte og folkevalgte. Så bli med og bidra til at Sandefjord blir et godt sted å bo og vokse opp i.


FrP-laget er alltid på utkikk etter nye medlemmer som kan være med å spre budskapet. Du trenger ikke stå på en talerstol og snakke som en politiker om du ikke har lyst. Det er opp til deg hvor aktiv du vil være og hva du vil bidra med. Som representant for Sandefjord FrP så kan du ha mange ulike roller, og alle er like viktige for oss.


Derfor starter vi en vervekampanje, vi håper du vil være med. Vervekampanjen starter nå og slutter 22. juni. Den som har vervet flest nye medlemmer vinner et sentrumsgavekort til en verdi av kr 500,-. Registrering av vervede medlemmer gjøres her og det er viktig slik at vi får oversikt over de som verver og det vil være betalende nye medlemmer som her gjelder :)


bottom of page