top of page

"Gå for Næringslivet"

Sandefjord FrP

26. mai 2023

Næringslivet trenger forutsigbare politikere, og kommunen trenger næringslivet

08.30 i dag møttes lokalpolitikere og næringslivet til en uformell prat hos kjøpmann Anders Knutsen på REMA1000 på Sem. Et tiltak der NHO inviterer til at næringslivet og politikere kommer sammen og kan diskutere hvordan vi sammen kan jobbe for gode rammebetingelser, og tilrettelegging for et voksende næringsliv i kommunen.


Det var ikke så mange politikere som hadde møtt opp - venstresiden glimret med sitt fravær - men de som kom fikk både høre om de bra tingene som ble gjort men også hva næringslivet trenger for å kunne etablere seg og ikke minst vokse.


Ikke uventet var forutsigbarhet og tilrettelegging de viktigste punktene. Kort saksbehandlingstid var noe Sandefjord Kommune fikk skryt for, og er nettopp noe vi i Sandefjord FrP fokuserer veldig på via våre representanter i kommunestyret. Det var liten tvil om at hovedårsaken til Sandefjord sitt gode arbeid for næringslivet, var det gode samarbeidet over tid mellom næringslivet, administrasjonen og en posisjon bestående av Høyre og FrP. Det er viktig at dette fortsetter om vi ønsker vekst i Sandefjord.


Sandefjord FrP vil takke NHO og Kjøpmann Anders Kuntsen for at de tok seg bryet med å invitere oss, og vi ser frem til et godt og forutsigbart samarbeid i fremtiden

forteller vår 3.listekandidat Jørgen Sandtorv som deltok fra Sandefjord FrP


bottom of page