top of page

Mitt første Landsmøte / Vårkonferanse - Dag 3

Konferansens / Landsmøtets tredje dag ble startet med et innlegg av Terje Søviknes om hvordan vi skal bygge sterke lokallag. Viktigheten av å innvolvere medlemmene og hvordan vi skal nå frem med vår politikk til innbyggerne.

Det er ingen tvil om at vi har den beste politikken, men vet innbyggerne i Sandefjord hvilke politisk grep FrP ønsker å gå gjennomført til det beste for vår kommune?


Vi fikk jobbe med disse temaene i grupper satt sammen av partifeller fra store deler av landet. Det ble delt erfaringer og ideer vi vil ta med oss hjem til Sandefjord og tilpasse de, slik at vi kan sørge for at Sandefjords innbyggere får den informasjonen de trenger.

Vi som jobber aktivt er godt innforstått med alle de gode tiltakene vi ønsker å fremme for å gjøre kommunen til en enda bedre kommune å bo i. Men det hjelper lite å diskutere det i lukkede rom om innbyggerne ikke får informasjon.


Dette er utelukkende vårt ansvar, noe vi vil jobbe aktivt for i tiden fremover.


Jeg vil avslutte med å takke lokallaget for at jeg fikk anledning til å delta denne helgen. Vi gleder oss til å komme hjem å få fortsette på det gode arbeidet vi har satt i gang med de nye ideene vi har fått med oss fra Gardermoen.


Jeg oppfordrer alle Sandefjords innbyggere til å følge med på disse sidene fremmover. Her vil det komme nyttig informasjon om hva vi vil gjøre for at du og dine skal få beholde mer av dine egne penger, hvordan du skal få frihet til å ta de valgene som er riktig for deg, og hvordan du skal få trygghet i hverdagen.

Med vennlig hilsen

Jørgen Sandtorv

Org. Nestleder

Sandefjord FrP

-—


Har du en politiker i deg, eller har lyst til å bidra for et sterkere FrP i Sandefjord? Ikke vent, ta kontakt med oss. Vi trenger alle gode krefter vi kan få i kampen for større frihet


Uten frihet er vi ingenting!

10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page