top of page

Mitt første Landsmøte / Vårkonferanse - Dag 2

Kvelden Dag 1 gikk med til gallamiddag med underholdning og gode diskusjoner rundt bordene. Men høydepunktet må sies å være Siv Jensen sin fortjente hyllest og takk fra oss alle som hun dessverre ikke fikk da hun gikk av i 2021.


Dag 2 startet med en gjennomgang og votering av innsendte resolusjoner. Delegatene fikk diskutert og argumentert for og imot en rekke gode forslag som vil være med å forme politikken fremover. For meg ble det en aha opplevelse, der jeg så verdien av å ha gode debatter rundt forslagene. Jeg hadde i forkant lest meg opp på de aktuelle resolusjonene, og dannet meg min egen mening om innholdet. Jeg må innrømme at jeg endret mening om flere av dem etter å ha hørt innlegg som belyste konsekvenser ved å innføre noen av forslagene.

Så det er ikke bare å utforme det man tror er god politikk, det er også viktig å få forslagene så godt belyst at man har nok kunnskap om en sak til å ta et riktig valg.

Dette er også relevant erfaring å ta med seg når man ser debattene i kommunestyre i Sandefjord. Man kan noen ganger undre seg over om representantene for enkelte partier har satt seg godt nok inn i sakene de voterer over.. Saker som påvirker oss alle i hverdagen på godt og vondt. Saker som begrenser folks frihet og muligheten til å ta egne valg.


Landsmøtet ble avsluttet til lunsj. Etter lunsj gikk vi over på FrP sin vårkonferanse, der vi i felleskap jobbet med å utarbeide partiets strategi og visjon for de neste årene.

Et viktig arbeid som legger grunnlaget for hvordan FrP skal få frem sin politikk til det beste for landets innbyggere.

Det er spennende å høre partikolleger meninger, og vi fikk noen gode diskusjoner som partiledelsen tar med seg i det videre valget.


Kvelden ble avsluttet med en god middag og gode samtaler i baren.

8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page