top of page

Mitt første Landsmøte / Vårkonferanse - Dag 1

Oppdatert: 4. mai 2022

Denne helgen avholdes partiets landsmøte og vårkonferanse på Gardermoen, og jeg har i den anledning fått gleden av å delta.

Med relativt kort fartstid som aktiv i partiet, har jeg heldigvis ingen annen rolle enn og observere, så dette noe jeg har gledet meg til å få oppleve.


Sandefjord FrP gjør en formidabel jobb for kommunen vår, men det å få møte partikolleger fra andre kommuner, fylker og sentrale folkevalgte, gir ny motivasjon og ideer til det viktige arbeidet vi har foran valget i 2023.


Som så mange andre er jeg glad i kommunen vår, jeg ønsker derfor å bidra i arbeidet med og få løst de utfordringene vi står ovenfor.

Helt “objektivt” opplever jeg FrP sin politikk og løsninger på de fleste områder, som det beste alternativet både for kommunen, men også for Norge som nasjon.


Første dag startet med en overaskende god tale vår partileder, en tale som ble kringkastet av de fleste medier direkte.

Partiledertalen ble fulgt opp av en politisk debatt, der talere fra hele landet snakket om store og små utfordringer vi alle opplever i hverdagen.

Utfordringer som ikke ville eksistert i like stort omfang om FrP fikk vært med å bestemme.


For de som ønsker å se et utvalg av talene, så kan de oppleves her


Det viktigste jeg sitter igjen med etter denne første dagen, er behovet for et sterkt FrP om vi fortsatt ønsker et trygt og sikkert velferdsamfunn, der ytringsfriheten råder og der du og jeg får være sjef i våre egne liv.


Les også om Dag 2, og Dag 3

38 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page