top of page

Mennesker kjører fortsatt bil Arbeiderpartiet

Som vi kunne lese i SB den 13 juli så mener begge ordførerkandidatene til Arbeiderpartiet for henholdsvis Sandefjord og Vestfold at vi skal sette søkelys på mennesker i Sandefjord, framfor biler.

Da vil jeg bare nevne at mennesker fortsatt kjører bil enn så lenge.

Og jeg tror ikke det var struping av tilgjengeligheten for bruk av bil denne personen som klaget over kø i Sandefjord i SB den 26 juni mener er løsningen.

Og hvis Ap tror at å strupe tilgjengeligheten for bruk av bil i Sandefjord vil minske køene så vet dem noe vi andre ikke vet.


Det hjelper heller ikke å halvere prisen på periodebilletten for bruk av buss i Vestfold slik som Arbeiderpartiets fylkesordførerkandidat nevner. At folk kjører kollektivt er vel og bra det, men da må bussene gå mye oftere enn det som gjøres i dag slik at dette kan bli et reelt alternativ fremfor bilen.


Igjen så foreslår Arbeiderpartiet at tiltaket mot kø og bedre infrastruktur i byen skal gjøres ved bruk av bompenger.

Hvorfor klarer aldri Arbeiderpartiet og komme med noen forslag uten at det er snakk om å ta mer ut av lommebøkene til folk? Det virker ikke som dem klarer å komme med nye ideer uansett hva uten at det er snakk om å ta mer fra våres lommebøker.


Jeg er ikke imot bedre infrastruktur i byen vår, men dette kan gjøres uten bruk av bompenger. Når dem klarer det både i Danmark og Sverige så kan vi fint klare det i Sandefjord og Norge også. Bruk av bompenger har rett og slett blitt en sovepute fra veimyndighetene på hvordan man finansierer veiprosjekter her i landet.


Godt valg.

68 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

留言


bottom of page