top of page

Kun FrP ville innvilge søknad

Sandefjord Minigolf og Cafè AS som holder til ved bobilparkeringen ved hesteskoen, søkte om mulighet til å kunne servere en pils i sommervarmen før kl 18.00. Det stemte alle partier ned, med unntak av FrP. Utvalgsleder Harry Gran (FrP) løftet saken til formannskapet.


Sandefjord Minigolf og Cafe AS har skjenkebevilling i dag, den gjelder fra kl 18.00. Stedet søker om mulighet til å utvide tidspunktet til å starte tidligere på dagen, fra kl 13.00. Det stemte alle partier altså ned med unntak av FrP, begrunnelsen for avslaget var hensynet til barn og unge.


Perioden vi snakker om er tiden på året hvor det er lenge lyst, ferietid og sene sommerkvelder. Vi i FrP har liten tro på at det er en begrunnelse som står seg, da kjennskap til området viser lite tegn til "fyll". I tillegg til at barn og unge nok er ute på full fart etter kl 18.00 på denne tiden av året.


Det å kunne tilby en pils en varm sommer formiddag eller ettermiddag til ferierende mens man tar en runde mini golf må vel i 2022 være å anse som helt greit. At det skal skapes et inntrykk av at det vil utsette barn og unge for alkohol og fyll faller i grus når hele Thor Dahls gate og lekearealene der er omringet av steder som skjenker alkohol fra lunsj tid.


Vi i FrP mener at stedet burde få en mulighet til å prøve, viser det seg å bli ett problem så kan man jo vurdere å endre tiden igjen.

Nå skal saken til formannskapet, da gjenstår det å se om noen partier skifter syn.


57 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page