top of page

Et år er på hell

Vi nærmer oss en julefeiring hvor vi opplever stor uro i Europa. Russland gikk den 24. februar til angrepskrig mot demokratiet Ukraina. At vi skal oppleve krig i Europa i 2022 er vel utenkelig for de fleste av oss.

Her hjemme i Norge har vi fått en regjering, ledet av Støre og Vedum, som i sitt slagord sier at "nå er det vanlige folks tur". Vanlige folk opplever det nok ikke slik. Økt inflasjon, økte renter, ufattelig høy strømpris og høye priser på bensin og diesel gjør at vanlige folk opplever en tøff hverdag. Som om ikke dette er nok varsles ytterligere prisøkning på matvarer og andre avgifter i 2023. Vi forventer dessverre ikke at regjeringen snur i sin statskapitalistiske politikk i året som kommer, men håper diktatoren Putin snur og at vi vil oppleve fred i Europa igjen.


Lokalt i Sandefjord Kommune har kommunestyret nå vedtatt et budsjett. Ikke sikkert alle er fornøyd med resultatet, men året 2022 har ikke på noen måte svart til forventningene når det gjelder kostnader innen kommunal sektor. Strømpriser og transportkostnader har dessverre også slått hardt inn i kommunens tjenesteproduksjon. Kostnader som dessverre ikke ser ut til å bli redusert i året som kommer. Sandefjord FrP er, og har vært med i mange år, i en samarbeidskonstellasjon som sitter med flertall i saker av økonomisk betydning i kommunen.


Det gjelder å være optimistisk og takle motgang. Sandefjord FrP har alltid vært opptatt av at det er deg som enkeltmenneske som vet best om din situasjon, og det skal vi fortsatt være.


Nye regler, nye og økte avgifter, samt en, for mange, realnedgang i lønn, håper vi på en tradisjonell julefeiring sammen med familie, venner og kjente.


Vi i Sandefjord FrP ønsker alle medlemmer, velgere og sympatisører en Riktig God Jul og et Fremskrittsrettet Godt Nytt År!

Med Julehilsen

Vidar Andersen

Lokallagsleder.


17 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page