top of page

Dyr gir glede og omsorg, vi må stelle godt med dem.


Sommeren nærmer seg og vi vil minne om hvor varmt det kan bli for en firbent venn i en bil.

Når det er blå himmel og sol. Utvendig temperatur på 24 grader, og bare etter fem minutter på innsiden av den parkerte bilen kunne en NAF medarbeider konstatere at temperaturen var steget til 34 grader. Etter 10 minutter 37 grader, når det var gått en halv time var det 44 grader. Husk også varm asfalt og at man har vann i nærheten.


Ser du et dyr i en bil så har du lov til å knuse bilruta for å redde en overopphetet hund, ikke bare har du lov - du har en plikt til å hjelpe, ifølge dyrevelferdsloven.

Før ferietid så ha vi hørt om flere som dumper eller avliver sine dyr, katter og kaniner er mest utsatt. Noen skaffer et dyr til sine barn i ferietiden og reiser fra dem når ferie er slutt.

Vi må verdsette et liv mye høyere.


Hos hundeeiere ser vi lite til dette og grunnen er nok at det koster mer penger å skaffe seg en hund. Mange tror nok også at katter fint kan klarer seg selv, men det er ganske feil.


Dyrebeskyttelsen vet at flere har fått dyr under pandemien, hva gjør de når ferien starter opp?


Dyr er viktig for eldre-blir medisin for dem. Kunne vi i Sandefjord fått til en fast dag hvor dyr kommer på besøk på sykehjem, omsorgssenter.

Det er god terapi for demente.


Vi i FrP bryr oss om dyr sin velferd og omsorg, de gir oss så mye varme og glede.

Alle dyr fortjener et godt liv, derfor har FrP gått i front for opprettelse av dyrepoliti og engasjerte seg i saken om ny hundelov. (ikke oppdatert).

Du kan også lese om arbeidet NOHA utfører og innsatsen for dyrepoliti

79 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentarer


bottom of page