top of page

Bom fra Ordfører?

I kommunestyret 27 oktober bestemte flertallet av våre politikere at for å få en ny vei fra Tassbekk til Torp skal den finansieres med bompenger.


Er dette en katastrofe for Sandefjord ? Kanskje ikke i det korte bildet, men dette viser at våre politikere i Sandefjord nå har åpnet for bompenger og det er for meg en katastrofe.


I Formannskapet i oktober sa vår ordfører at han i prinsipp var mot bompenger i Sandefjord, men at han var villig til å gå imot sine prinsipper og sine lovnader til velgerne i vår kommune.


Da stiller jeg meg spørsmålet om ordføreren nå er til å stole på.

Kan velgerne tro på at det som blir sagt av ordføreren og hans parti Høyre ?


Jeg mener nei. Tro ikke på valgløftene deres. Så fort det passer seg er de villige til å gå på kompromiss med sine prinsipper, altså ikke det velgeren ville.


Husk at det eneste partiet som sier nei til bompenger og følger opp det de har sagt til velgere, på tross av press fra andre politiske partier, er Sandefjord FrP.


Sandefjord FrP er dermed det eneste politiske partiet i Sandefjord (med unntak av Rødt) som stemte NEI til bompengefinansiert vei fra Tassebekk til Torp.


Det er viktig for alle innbyggere i Sandefjord å vite hvem som de med sikkerhet kan stole på.


Selvfølgelig skulle vi ønske å komme i en slik posisjon at vi hadde flertall. Da kunne vi få gjennomført vår politikk og Sandefjords innbyggere ville få et trygt, forutsigende og fremoverlent styre i vår kommune.


Husk dette når dere går til valg høsten 2023

61 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page