top of page

Ønsker man eiendomsskatt for å utvikle Carlsenkvartalet?

I dag fikk vi beskjed om at Carlsen kvartalet AS ønskes løst fra avtalen med kommunen om utvikling av "Carlsenkvartalet" og at tomtefester utløses etter takst.


Så hva nå? Har kommunen penger til å utvikle dette og i tillegg flytte veien?

Nå blir området liggende som et begredelig syn, mulig at noen må ta ansvaret med å rydde tomten. Et håp er jo at mange av de som har kommet med innspill, sterke synspunkter og tegninger også har kapital og vilje til å realisere sine innspill.


For oss som må ta ansvar for helhet og det faktum at vi har en pengesekk som skal fordeles på alle gode formål i kommunen, så ser vi at kommunen har ikke penger til å flytte vei, eller økonomiske forutsetninger for å bygge på denne tomta. Vi i FrP sitter nå å jobber med tertial og rammesak, det kan informeres om at det er utfordringer i sikte. Det må gjøres tøffe prioriteringer og ønskede investeringer må muligens utsettes, det kan til og med måtte gjøres kutt som vi heller ikke ønsker.


Derfor mener vi i FrP at det er viktig og riktig å spille på lag med utviklere som ønsker å bygge og investere i Sandefjord, det er slik vi får til ting på sikt. Vi jobber for å holde skatter og avgifter nede og kommer aldri til å ville innføre eiendomsskatt i Sandefjord. Vi forsøker samtidig å levere gode tjenester som er lovpålagte og viktige for barn, unge og innenfor området helse.


At man ikke kom til en løsning med Carlsen kvartalet AS anser vi som trist. Men etter alle runder de har forsøkt, så har vi samtidig forståelse for beslutningen de nå har tatt.


69 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page